Coaching en ontwikkeling

Stilstaan bij wie jij bent en wat jij nodig hebt, maakt dat je een stap vooruit kunt zetten.

Coaching:

Wie kent niet de momenten, dat je zucht en zou willen dat je (weer) even een moment voor jezelf hebt. Een moment om stil te staan bij wie je bent, wat jou raakt, ontroert, blij maakt. De momenten dat je het “even niet meer weet” en behoefte hebt aan tijd voor jezelf om stil te staan bij vragen als, Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wordt ik blij en gelukkig van?

Een coaching kan bestaan uit meerdere sessies maar kan ook maar 1 sessie beslaan. Dat is afhankelijk van de vraag en de behoefte die jij hebt.

In de coaching maak ik gebruik van verschillende methode en technieken, afhankelijk van wat jij wilt/nodig hebt en wat mijn intuïtie mij ingeeft.

Hieronder een aantal methodes die ik in de coaching gebruik, maar die ik ook als afzonderlijke consulten aanbied.

  • Werken met je innerlijk kind
  • E- motion- L Release
  • Een goed gesprek
  • Kaartleggingen
  • Meditatieve en/of stilte wandelingen

Een massage of Reiki behandeling, kan een verReiking zijn in jouw ontwikkeltraject. Zie Massage & Reiki behandeling.

Vrouwen/mannen cirkels en meer

Voor het aanbod m.b.t. vrouwencirkels, gemengde cirkels en retraite dagen, verwijs ik naar het aanbod op de FB pagina van De VerReiking. Op deze pagina zal steeds het actuele aanbod (inclusief kosten) vermeld staan.

Stilte wandelingen na een mooi gesprek, of na een kaartleggen a.d.h.v. een vraag waar jij graag antwoord op wilt, zijn eveneens mooie manieren om dichter bij jezelf te komen. Zowel in de coaching als in de Cirkels of retraitedagen kun je aan de hand van allerlei thema’s een stukje zelf onderzoek doen in jouw proces van persoonlijke groei en ontwikkeling.