Algemene informatie

Kennismaking:

Nadat jij je hebt aangemeld, hebben we kort telefonisch contact om met elkaar af te stemmen welke behandeling jij graag wilt. De allereerste keer bij mij komt bespreken we wat vragen en verwachtingen zijn en geeft nog een korte uitleg over het verloop van de behandeling.

De Massages:

Ik ben opgeleid in de Holistisch Energetische massage en in de Lomo-Lomi (Hawaiiaanse healing).

Lomi – Lomi

Lomi-Lomi is een massagevorm uit het Hawaiiaans Sjamanisme, waarin alle lagen van je Zijn (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) aangeraakt kunnen worden. Tijdens de massage nemen we helende intenties mee. Kenmerkend voor deze massage is de volledige liefdevolle aanraking, ook wel the loving touch genoemd. Daarnaast zijn het de lange strijkingen die jou helpen om je te verbinden met je hele lichaam. Een Lomi-Lomi massage is een reis die je maakt, waarbij je weer in jezelf thuis kunt komen. Iedere Lomi-Lomi massage is een unieke reis, waarbij jij mag ervaren wat je op dat moment op een diepere laag wilt ervaren. Naast een heerlijke diepe ontspanning, kun je ook heling ervaren. 
Lomi-Lomi laat de golven van de zee over je lichaam dansen.

In de massages maak ik gebruik van natuurlijke oliën, al dan niet aangevuld met etherische oliën.

Intuïtieve massage:

Een intuïtieve massage is een meer Westerse massagevorm waarbij naast het hele lichaam maar ook een deel van het lichaam gemasseerd kan worden. Dat bepalen we afhankelijk van jouw vraag en/of klachten. 

Reiki:

Reiki is een energetische behandeling. Deze kan zowel fysiek als op afstand plaats vinden. De behandeling kan je helpen om je  beter in je vel te voelen en/of je klachten te verhelpen. Hierbij kun je denken aan: het verminderen van pijn, stress en onrust of energie verhogen en genezing bevorderen.

 

Na afloop:

Aan het eind van de behandeling, krijg je de tijd om rustig bij te komenDaarna bespreken we kort wat je ervaren hebt en of een volgende behandeling wenselijk/nodig is.