Algemene informatie

Kennismaking:

Nadat jij je hebt aangemeld voor een massage, hebben we kort telefonisch contact om met elkaar af te stemmen, welke behandeling jij graag wilt ontvangen en met welk doel. Heb je klachten of geef je jezelf een heerlijk ontspannen cadeautje. De allereerste keer bij mij komt voor een massage beginnen we met een kopje thee, wordt het intake formulier wordt doorgenomen waarin we eventuele voor de behandeling van belang zijnde zaken bespreken. (bijv. of je zwanger bent of fysieke klachten hebt waar ik rekening mee moet houden tijdens de behandeling). We bespreken kort wat jou verwachtingen zijn en ik geef nog een korte uitleg over het verloop van de behandeling.

Elke volgende behandeling begint met een kopje thee, een korte afstemming over hoe je de vorige behandeling hebt ervaren, ook in de dagen daarna. Staan we even stil bij hoe het met je gaat en of er nog zaken zijn waar ik in de behandeling rekening mee moet houden

De Massages:

Holistisch Energetische Intuïtieve massage

Afhankelijk van de soort massage, masseer ik op de massagetafel of op een massagematras op de grond. Jij bent bij voorkeur geheel ontbloot, zodat er geen onderbrekingen in de energiebanen zitten tijdens de massage. Als volledig bloot niet prettig of veilig voor je voelt, dan is het fijn als je niet knellend ondergoed draagt tijdens de massage. 

Tijdens de massage dek ik je toe met een warme handdoek en evt. een fleece deken, zodat jij je comfortabel voelt. Alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt, wordt ontbloot en dan de massage weer toegedekt te worden. Alle massages starten met het maken van contact van mijn handen met jou lichaam (meestal de rug of de schouders) terwijl jij je heerlijk mag laten wegzakken in de ontspanning terwijl je onder de warme handdoek/fleece deken ligt. Vanuit dit eerste fysieke contact ontstaat de verbinding van waaruit de massage begint.

Lomi – Lomi

De Lomi-Lomi massages vinden altijd plaats op de massagetafel, waarbij een speciaal soort onderlaken wordt gebruikt. Bij deze massage ben je bloot, waarbij een sarong jou gedeeltelijk toedekt, zodat jij je veilig voelt. In deze massage wordt je lichaam volledig in geolied voordat de massage begint. In de massage kan ik een intentie van jou mee, die wij voorafgaand aan de massage afspreken. Deze massage kenmerkt zich door de lange strijken over het lichaam en de diepe ontspanning en heling die het teweeg brengt/kan brengen.

In de massages maak ik gebruik van lauwwarme kokosolie, waar ik zelf esoterische oliën aan toevoeg.

Reiki:

Tijdens de Reiki behandeling lig je gekleed op de massagetafel. Als je het prettig vindt, kan er een fleece deken over je heen gelegd worden. Het is prettig als je voor een Reiki behandeling, geen knellende kleding draagt.

Na afloop:

Aan het eind van de behandeling, krijg je de tijd om even rustig bij te komen en je aan te kleden. Daarna bespreken we even na, hoe de behandeling voor je was, wat je ervaren hebt en of een volgende behandeling wenselijk/nodig is. Is een vervolg behandeling gewenst, dan maken we een nieuwe afspraak. Is deze niet nodig/gewenst dan sluiten we de behandeling af.